29.03.2017. 19:32 | резултати колоквијума 1. из Физиологије

Александра Јаношев                         10 бодова

Ивана Виловски                                7 бодова

Клара Машић                                     14 бодова

Тамара Вукоманов                             12 бодова

Вираг Деже                                        6 бодова

Мирослав Лајснер                             11 бодова

Сања Благојевић                                9 бодова

Марио Колар                                     7 бодова

Данијела Пећерић                              15 бодова

Александар Љубојевић                     13 бодова

Драгана Богдановић                          7 бодова

Љиљана Шубарички                         14 бодова

Драгана Војнић Ђанин                     8 бодова

Илдико Хомоља                                8 бодова

Паула Бачлија                                    9 бодова

Валентина Беркеш                             11 бодова

Љубица Станивуковић                     11 бодова

Јелена Ћуковић                                  11 бодова

Милош Стрика                                  10 бодова

Ида Исљами                                       8 бодова

Долорес Џавић                                  8 бодова

Др сци.мед. Момчило Павловић


Прилози уз обавештење