This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

Камп игре и слободе: Креативно лето 2018

Да ли се распуст може провести уз игру и слободу а да не буде досадно?

Осмишљено слободно време преко лета? Развијање креативности, сналажљивости, тимског и такмичарског духа? Петодневна игра уз музику, глуму, спорт, цртање и развијање здравих навика?

 

     Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) организовала је петодневни летњи камп под називом  Камп игре и слободе: ,,Креативно лето,,  за децу узраста од 5 до 10 година од 9. јула до 13. јула 2018. године.

     Током лета деца најчешће проводе време с дедом и баком ако имају ту могућност, или остају сама код куће  препуштена сама себи, телевизору као дадиљи или свом рачунару.

    Зато смо осмислили програм за младе Суботичане који им пружа могућност да распуст проведу креативно, активно, учећи кроз игру и кроз дружење са посебним акцентом на активности које чувају нашу планету, подстичу на рециклажу и негују културне навике.

     Ликовне, музичке, глумачке, спортске и нутриционистичке радионице водили су предавачи Високе школе уз подршку студената а осмишљен је и пратећи програм који подстиче читање, разговор на различите теме као и пројекције дечијих анимираних и играних филмова.

     Цена петодневног кампа била је 3999 рсд. Износ је покривао и трошкове хране (ручка и ужине). У цену је укључен петодневни програм у трајању од 10 до 16 часова. Учесници су током петодневног програма имали правилно избалансиране оброке које су осмислили нутриционистички стручњаци из наше Школе.

Како је то све изгледало можете погледати на овом линку https://vsovsu.rs/novi/index.php/studenti/dogadjanja/29